Vítejte na našem webu

Na našem blogu se dočtete o našich zážitcích z cest do Egypta. Vše o čem píšeme jsou naše osobní zážitky, příhody a zkušenosti. Nechť Vám jsou tyto stránky inspirací, radou a v některých případech i varováním :-)

 
Vždy nejpozději v pátek zde najdete novou příhodu z našich dámských jízd. 
 
 
Proč jezdíme zrovna do Egypta a vždy jen v dubnu? 
 
........nemůžeme se dočkat léta. Alespoň toto byl jeden z důvodů u naší 1. a 2. dovolené. Další hlavní důvod je určitě příznivá cena za poskytované služby a v neposlední řadě i příjemná vzdálenost. 4 hodinky v letadle se dají v pohodě zvládnout.
Náš třetí rok byl jiný,  zcela jsme téhle zemi propadly.
Když nad tím tak přemýšlím, bylo to určitě tím, že jsme bydlely přímo v centru Hurghady na Šeratonce.
 Hurgháda má zvláštní atmosféru,  a když v ní jste delší čas, prostě vás pohltí.
Já osobně vím, že v jednom z mých minulých životů jsem v Egyptě žila. A dost možná, že přímo v tomto městě.
Letos pojedeme teprve po páté, ale já mám pocit, jako by jsem tam jezdila odjakživa.
Historie téhle země je ohromující a úžasná. 
Lidé jsou příjemní, milí, vtipní, ochotní kdykoli Vám pomoci. 
 Za těch pár let máme v Hurghadě, Marse, Káhiře i Luxoru docela dost známých. Každý rok jich přibývá a je čím dál tím těžší navštívit všechny během naší krátké 14 denní dovolené. 
A i když pro každého z nich vezeme jen malou drobnost, naše zavazadla jsou rok od roku větší a větší :-)
 
 
 
 

vaše komentáře

Нужна помощь

Jusrrnanync 15.09.2019
Помочь деньгами 5536 9138 0823 2983

Hello! I need your help!" Send money! 5536 9138 0823 2983

Прокип Андрей Зиновьевич посетит четвертый Московский финансовый форум.

Alexeytef 14.09.2019
Прокип Андрей Зиновьевич посетит четвертый Московский финансовый форум.

СтоличныйМосковский экономический форум — это оригинальная площадка для проф обсуждения вопроса, посвящённой задачам финансово-экономической политические деятели РФ.
Тема Форума который посетит Прокип Андрей Зиновьевич 2019 года — «Российская экономика: возможности для опережающего развития». Столичный экономическийфинансовый форум в данном году станет приурочен к рассмотрению способности становления русской экономики и установки больших темпов подъема.
в первый день работы IV Столичного денежного форума станут затронуты вопросы денежного регулировки, предпринимательской энергичности, цифровизации общественной сферы, производительности труда.
Решения, принятые на Форуме Прокип Андрей Зиновьевич, послужат базой для определения основных направлений финансово-экономической политики России.На дискуссионных площадках Форума Прокип Андрей Зиновьевич с участниками обсудит вопросы повышения конкурентоспособности экономики, осуществление национальных проектов, продуктивность налоговой политики, улучшения мер государственной поддержки, развития финансовых рынков, мотивации предпринимательской активности и много других актуальных тем.
Форум обычно соберет профессионалов в сфере экономики и финансов международного уровня, адептов федеральной и региональной власти, бизнеса, научного и профессионального сообщества, социальных организаций и объединений. Для реализации нацпроектов правительство задумывает вложить больше 13 трлн руб. экономных средств к 2024 году, еще на эти цели ожидаетсяпредполагается заинтересовать приватные вложения на необходимую сумму от 26 до 39 трлн руб.. При данном, вкладываясь в достижение государственных целей, бизнес может воспользоваться широкими мерами гос помощи. Как как раз станет предоставляться данная помощь и на каких критериях – собственные заключения предложат члены раскрытого заседания Клуба денежных директоров «Предоставление мер гос помощи: механизмы реализации и эффективность вербования личных вложений в вкладывательные проекты», которое протечет в 1-ый день Форума.
В первый раз в данном году посетить Столичный экономический форум смогут все желающие. Для этого нужно подать заявку на участие на сайте Форума. Заявки на участие рассматриваются Организационным комитетом.
Андрей Прокип

Independent Assessment of Stock Exchange Companies

fxbrokersPilt 07.09.2019
Independiyenteng-malayang opinyon tungkol pera-salapi-stock-sapi-pondo-aksyon mga broker. currency-trading-brokers.com/forex-comparisons-ratings-reviews-philippines.html

Чао

Valeri nep 28.08.2019
Hello how are you !

trapas

Jana 22.02.2015
holky něco podobného jsem taky zažila v letadle,směr Taba,úžasná dovča. No ale ty ožrale kluky jsem si nezapamatovala ale když jsme letěli zpět tak seděli vedle mě. No a kecalo se o chlastu a já jím líčila jak tři opilci měli problem na letišti v Egyptě. To byl trapas :)

Re: trapas

Iveta 22.02.2015
:-D :-D

Re: trapas

Petra 24.02.2015
A oni byli na cestě zpátky střízlivý?? :-)

kd?

Míla Kratochílová 16.02.2015
jo a kde jak na fb jste? tuhle stránku a pak máte ještě někde??

Re: kd?

Iveta 16.02.2015
ano, na fb Egypt - dámská jízda

"blbky"

Míla Kratochvílová 16.02.2015
Děvčata nic si z toho nedělejte. Já si Vaše příběhy ráda přečtu a možná časem Vám třeba i něco písnu, páč můj muž je magnet na humorné katastrofické momenty :D A k těm dámám...někdo holt má kapacitu mozku trošku omezenější, ale s tím se bohužel setkáváme dnes a denně. Moje babička vždy říkávala....."komu není z hůry dáno v apatyce nekoupí " Dřív jako mladé štěně jsem to nechápala a dnes si na ní mnohokrát vzpomenu, když se s takovým omezencem potkám :D A propos...krásnou dovolenou a přivezte zase něco veselého :)
<< 1005 | 1006 | 1007 | 1008 | 1009 >>

Přidat nový příspěvek

Štítky

Nebyly nalezeny žádné štítky.

Novinky

01.02.2015 23:22
Ozvala se mi Lenka Ibrahim ( jsem šťastná, děkuji :-) ) a poskytla nám možnost, podívat se letos...

Kontakt

Egypt - dámská jízda mob. 737828062 ivetane@seznam.cz